Sun. Apr 28th, 2024

În articolul de astăzi vom povesti puțin despre Țara Făgărașului, mai exact despre Casa de sub munte din Catun Sumerna. Am călătorit în acest loc pentru a petrece un weekend de poveste la poalele Munților Făgăraș.

Despre Casa de sub munte

Cabana este nou construită. fiind finalizată în toamna anului 2020. Gazdele noastre au creat ceva tare frumos în care au pus pasiune și mult bun gust. Deocamdată sunt disponibile 8 camere duble cu o capacitate maximă de 24 de locuri. În viitorul apropriat, proiectul va fii dezvoltat, astfel că vor apărea noi facilități ! 🙂

Cum ajungem?

Casa de vacanță este situată lângă orașul Victoria, la 70 km de Sibiu, 100 km de Brașov sau 330 km de Timișoara. Drumul este ușor de parcurs, fiind accesibil pentru toate tipurile de mașină. Dacă dorești să iei legătura cu gazdele, o poți face prin instagram : @casadesubmunte.

Părerea noastră

Casa de sub munte a fost o reală surpriză pentru noi. Combinația între căsuță și locația de vis te va face să nu mai vrei să pleci din acest loc.

Articolul nu este unul sponsorizat. Noi am decis să promovăm puțin acest loc fain. Pur și simplu. 🙂

Urmărește vlog-ul

Mai jos poți urmări vlog-ul realizat în Cătun Sumerna. Dacă ți-a plăcut, nu ezita să te abonezi la canalul Fotograful Călător. Nu te costă nimic și astfel vei putea urmări viitoarele aventuri.

Susține proiectul Fotograful Călător

Poți susține proiectul foarte ușor. Dacă dorești să faci o rezervare prin Booking, fă-o accesând site-ul prin banner-ul de mai jos. Astfel tu vei beneficia de cele mai bune prețuri, iar noi vom primi un mic comision. Mulțumim!

Galerie foto

Cum arată această locație genială din Țara Făgărașului? Am pregătit mai jos o galerie foto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *