Mon. Apr 29th, 2024

În Casuta cu Alune, aveau casa doi pitici…

De data aceasta piticii am fost noi și chiar am petrecut câteva zile de poveste la Casuta cu Alune din Munții Trascăului, undeva la poalele Apusenilor. Așa cum îi spune și numele, căsuța pare ruptă din povești, deocorată foarte drăguț și amenajată cochet.

O căsuță de poveste

Casuta cu Alune este situată în satul Valea Mănăstirii, comuna Râmeț din județul Alba. Căbănuța este construită chiar într-o vale, practic fiind înconjurați de natură. Pădurea și stâncile crează un peisaj unic și o mulțime de trasee pe care te poți aventura. Majoritatea sunt recomandate vara, dar sunt și câteva opțiuni pentru cei dornici de o drumeție în sezonul rece. De data aceasta am ales traseul pe Valea Uzei, dar cu siguranță vom reveni și la primăvară pentru un traseu mai lung, poate chiar până la Dumești.

Cozy level : 9000

Cu siguranță te vei îndrăgosti odată ce pășești în interiorul căsuței. Este așa micuță, cochetă și decorată cu atenție la detalii,  de nu vei mai vrea să mai pleci de aici. Chiar așa!

Am petrecut trei zile, dar au zburat de parcă au fost trei ore. Am hoinărit prin zonă, am gătit, ne-am încălzit picioarele la micul șemineu și sufletul cu țuica primită de la gazdele noastre. A! Să nu uit, Cristina face niște plăcinte super delicioase! 😀

Dacă vrei să vezi cum am devorat plăcintele, te invit să vizionezi vlog-ul de mai jos.

Urmărește Fotograful Călător și pe YouTube!

CASUTA CU ALUNE – GALERIE FOTO

Știi vorba aia cu ”o fotografie face cât 1000 de cuvinte?” Ei bine, am făcut un set de fotografii pentru a putea reda cât mai bine atmosfera. Dacă te-ai convis, îi poți contacta pe Instagram, contul lor este @casutacualune.

Această postare nu este o reclamă plătită, fiind doar părerea noastră sinceră despre acest loc frumos. Dacă dorești să încurajezi proiectul, o poți face abonându-te la canalul de YouTube Fotograful Calator.

Mulțumesc! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *