Sat. May 4th, 2024

Ce înseamnă fericirea? La o simplă căutare în DEX, am aflat că aceasta înseamnă “o stare de mulțumire sufletească intensă și deplină”. Uneori chiar nu avem nevoie de multe lucruri să fim cu adevărat fericiți. Pentru mine, un weekend petrecut undeva la munte, în mijlocul naturii este cam tot ce am nevoie. Dacă în această ecuație introducem și o căsuță construită în copac, cred că nu mai am nevoie de absolut nimic.

Exact așa am petrecut 2 zile superbe de toamnă, având parte de o atmosferă cosy, un peisaj genial, o gazdă primitoare, aer curat de munte, liniște deplină…aș putea continua, dar cred că ți-ai format imaginea. Este vorba de Treecottage, o căsuță din lemn de aproximativ 10 metri pătrați localizată fix în inima naturii, într-o pădure din Munții Apuseni, mai precis lângă satul Bulzeștii de sus.

Soarele ne-a zâmbit de la răsărit până la apus punând în evidență culorile specifice de toamnă și astfel ne-am bucurat de un view absolut perfect! Cele două zile petrecute au trecut cât ai clipi dar am rămas cu amintiri frumoase atât în suflet cât și în fotografii.

Vom reveni cu siguranță!

12-14 octombrie 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *